Skype Nasıl Yüklenir ve Kurulur
Skype programının kurulumu oldukça kolay bir işlem. Sykpe kurulumuna başlamak için öncelikle skype indirmeniz gerekmektedir. Hana indirmediyseniz buraya tıklayıp indirelim öncelikle.

Dosya bilgisayarına indikten sonra, çift tıklayıp çalıştır diyoruz. Dili seçip, kabul ediyorum butonuna tıklıyoruz. Yükleme işleminin bitmesini bekliyoruz ve yükleme bittikten sonra skype’ı masaüstünde bulunan kısayolundan başlatıyoruz.

Program açıldığında karşınıza gelen oturum açma ekranında eğer varsa hesap adınız ve şifreniz ile giriş yaparak programı kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer bir Skype hesabına henüz sahip değilseniz "Yeni bir hesap oluştur" butonuna tıklayarak açılan pencere üzerinde sizden istenen ad, soyad, e-posta, kullanıcı adı, profil bilgileri gibi alanları doldurduktan sonra "Kabul ediyorum - Devam et" butonuna tıklayarak hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Arkadaş Ekleme :

İlk olarak Skype'ın arayüzünün sol alt tarafında bulunan "Bir kişi ekle" butonuna tıklayabilirsiniz. Karşınıza gelen pencerede Skype adını, e-posta adresini veya telefon numarasını bildiğiniz arkadaşınız direk olarak arkadaş listenize ekleyebileceğiniz gibi "Tam adı" bölümüne arkadaşınızın adını yazarak çıkan sonuçlar arasından arkadaşınızı listenize ekleyebilirsiniz.

Skype ile alakalım tüm bilgileri üst menüde bulunan msn-skype özel başlığına tıklayarak bulabilirsiniz.