msn icon Türkiye'nin En Gelişmiş Msn Messenger Sitesi Bugün 17 Ağustos 2013, Cumartesi Bir İsteğim Var Popüler Üyeler Videolar Msn Sohbet Hakkında İletişim
 
livemsntr logo
 
  ANA SAYFA MSN EKLENTİLERİ MSN BİLGİLERİ MSN İFADELERİ MSN AVATARLARI
  Msn İndir   Resim Galeri   Dinamik Görüntüler   Sorun Söyleyelim   Msn Nick Oluşturma   Programlar   Göz Kırpmalar   Msn Güvenlik
 
  Msn Nickleri        Msn Hataları        Şarkı Sözleri        Biyografiler        Ödev Arşivi              NEDİR 
 
2012 Burç Yorumları (644 Kez Okunmuş)
2012 ocak ilk haftasi balik burcu

Hafta başında ortaklıklarınız ve ilişkilerinizle ilgili konular gündeme geliyor. Ortaklıklarınız gözden geçirip yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Aksayan konuları konuşabilir ve yeni bir organizasyon içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde eleştirel tavırlardan kaçınmanız gerginlikleri önleyebilir. Sonuçlanmamış ya da geciken konular tekrar konuşulabilir. Hafta ortasında ortaklaşa kullanılan finans ya da yatırım kaynaklarında veya eşin parası ile ilgili engellerle karşılaşabilirsiniz. Alacağınız para gecikebilir ya da gelmeyebilir. Yinede gerginliğinizi çevrenize yansıtmamalı, ilişkilerinizde sakinliğinizi korumalı ve anlayışlı olmalısınız. Hafta sonuna doğru duygularınız coşabilir. Geleceğinizle ilgili yeni arayışlar içine girebilir ve yeni planlar yapabilirsiniz. Hafta sonunda çevrenizde farklı gruplara katılabilirsiniz. Çocuklarla ve gençlerle sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz

2012 ocak ilk haftasi kova burcu

Hafta başında ortaklaşa kullanılan finans ve yatırım konularında analizler ve araştırmalar yapabilirsiniz. Daha önce yarım bırakılan konuları tamamlayabilir ve gecikmiş haberleri değerlendirebilirsiniz. Detaylara inerek daha titiz bir çalışma yapabilirsiniz. Hafta ortasında geleceğinizle ilgili hedefler ve gelişiminiz için çaba göstereceksiniz. İhtiyacınız olan desteği bilge ve sözü geçen kişilerden göreceksiniz. Beklentilerinizi sınırlamakta ve hayal kırıklıklarından kaçınmakta fayda var. Aslında gelişmenizi sağlayacak fırsatlar geliyor. Hafta sonuna doğru dikkatiniz iş ve kariyer konularında strateji geliştirmeye yönelik olacak. Hırslı ve otoriter davranışlarınız diğer otorite konumundaki kişilerle çatışmanıza sebep olabilir. Ancak ilerleyen tatil günlerinde sosyal çevrede aktif rol almak hoşunuza gidebilir. Spor aktiviteleri için gruplara katılabilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

2012 ocak ilk haftasi oglak burcu

Hafta başında dikkatinizi kendi gelişimize ve hedeflerinize yönelteceksiniz. Daha önce ilgi duyduğunuz ya da yarım bıraktığınız konularda araştırmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilir. Ayrıca titizlik ve detay gerektiren işlerle başarılı olabilir grup çalışmaları yapabilirsiniz. Hafta ortasında iş ve kariyer konularında sosyal hayatta aktif rol oynayabilirsiniz. Farklı grup ve organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz. Ancak lükse ve güzel şeylere ilginiz artacağı için harcamalarınızda artabilir. Ayrıca otorite konumundaki kişilerle uyumlu olmak için özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru hissettiğiniz karamsarlık grup içindeki kişilere şüpheci yaklaşmanıza sebep olabilir. Hırslı ve ısrarcı da olabilirsiniz. Neyse ki bu durum ilerleyen günlerde değişecek ve olaylara daha iyimser bakmayı başarabileceksiniz.

2012 ocak ilk haftasi yay burcu

Hafta başında kariyer ve iş hayatınızda sahip olmak istediklerinizle ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Almak için çok çalıştığınız yeni fırsatlar ve anlaşmalar ayağınıza gelebilir. Yabancı grup ve organizasyonlarda aldığınız sorumluluklar sizi zorlayabilir. Ancak otorite sahibi kişilerle çatışmaktan kaçınmalısınız. Hafta ortasında çevrenizden alacağınız haberler beklentilerinize cevap vermese bile seyahatlere çıkmak dikkatinizi dağıtacak. Farklı gruplara girmek, değerli ve sözü geçen kişilerle karşılaşmak sizi memnun edecek. Hafta sonunda doğru etrafınızdaki kişilere şüpheci yaklaşabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili gizli kalmış, bilmediğiniz konularla ilgili haberler alabilir ya da öğrenebilirsiniz. Bu durum sizi huzursuz ve karamsar yapabilir. Ancak daha sonra çıkabileceğiniz seyahatler sizi eski iyimser bakış açınıza ve heyecanınıza kavuşturuyor.

2012 ocak ilk haftasi akrep burcu

Hafta başında yabancı organizasyonlara katılabilir ve araştırmalar yapıp detaylarla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte başladığınız ancak yarım kalan ya da daha önce düşünülmüş fakat üzerinde çalışılmamış işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Daha önce tanıdığınız fakat görüşmediğiniz kişilerle tekrar karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında yakın arkadaş ve akrabalarla ilgili eskiden yaşanılmış konular gündeme gelebilir. Üzerinizde giderek artan gerginlikten kurtulmak için dikkatinizi başka konulara yöneltmeniz faydalı olabilir. Farklı çevrelere girip çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz. Hafta sonunda kendinizi güçlü ve enerjik hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde gezilere katılabilir ve akraba ziyaretleri yapabilirsiniz. Bu arada yakınlardan gelecek yeni fırsatlar olabilir

2012 ocak ilk haftasi terazi burcu

Hafta başında kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Kendinizi geçmişi düşünürken bulabilirsiniz.Aslında hafta ortasına kadar evde işte düzenlemeler yapabileceğiniz aksayan işlerinizi toparlayabileceğiniz, grup çalışmaları yapabileceğiniz bir dönem. Hafta ortasında evle ilgili işlerde sorumluluklarınız artabilir. Ziyaretçi trafiğiniz olabilir. Artan gerginliğinize rağmen ilişkilerde uyumu fazla zorlanmadan koruyabilirsiniz. Lüks ve güzel şeylere sahip olma arzunuz yükseliyor. Çeşitli çevrelere girebilir üzerinizdeki gerginlikten bu şekilde kurtulabilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir. Hafta sonunda önceleri giderek artan karamsarlık yerini iyimserliğe bırakacak. Sahip olmak istediğiniz şeylerle ilgili planlar yapıp, ailenizle beraber seyahatlere çıkabilirsiniz. Sizi mutlu edecek yeni yerler gezerek ve yeni şeyler öğrenerek güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

2012 ilk haftasi basak burcu

Hafta başında işlerinizi düzenlemek ve derlemek için titizlikle çalışabilirsiniz. Organizasyon yeteneğinizi kullanarak daha önce başlamış ve bitmemiş her türlü işinizi kolayca bitirebilir veya sonuçlandırabilirsiniz. Hafta ortasında ilişkilerinizle ilgili beklenmedik bir haber sizi şaşırtabilir. Ancak ilişkilerinizde uyumu korumaya çalışmalı ve sakinliğinizi muhafaza etmelisiniz. Sosyal çevrelerde aktif olmak, lüks yerlere gitmek ve pahalı şeyler almak isteyebilirsiniz. Bu yüzden sevdiğiniz insanlarla, çocuklarınızla beraber gireceğiniz çevrelerde harcamalarınız artabilir. Hafta sonunda kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki arkadaş veya akrabalarla bir araya gelebilirsiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Yakın çevreden gelecek fırsatlar olabilir. Karar vermeden önce iyice düşünmeniz daha iyi olacaktır.

2012 ocak ilk haftasi aslan burcu

Sahip olmak istediklerinizle ilgili planlar ve düzenlemeler yapabilirsiniz. Henüz atılıma geçememek sizi huzursuz edebilir. Ancak doğru zamanı beklemeniz sizin yararınıza olacaktır. Günlük işlerinizde yoğunluk artıyor. İyi organize olursanız fırsatları değerlendirebilir ve bekleyen işlerden gelişmeler elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler, yeni sorumluluklar almanıza sebep olabilir. Bu süreç sizi gerginleştirebilir. Ancak ilişkilerde uyumu korumalısınız. Günlük hayatınızda yanınızda çalışan kadın ve gençlerle tartışmamalısınız. Hafta sonu kendinizi karamsar ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bu huzursuzluğunuzu evde de sürebilir. Aile içinde de gerginlikten uzak durarak ve diğer bireylere hoşgörü ile davranarak keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Pazar günü kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

2012 ocak ilk haftasi yengec burcu

Yakın çevrenizde kısa seyahatler yapabilirsiniz. Bayan arkadaş veya yakın akrabalarınızla bir araya gelip, geçmişte yaşanmış ancak sonuçlanmamış konuları tekrar konuşup çözümleyebilirsiniz. Evde artan sorumluluklar yüzünden baskı hissedebilirsiniz. Eve almak istediğiniz pahalı ve lüks şeyler için harcamalarınız olabilir veya evde parti verebilirsiniz. Bayanlarla olan konuşmalarınıza dikkat etmeli ve gerginliklerden kaçınmalısınız. Aile içinde büyüklerle ilişkilerinize özen göstermeli ve sakinliğinizi korumalısınız. Ortaklaşa kullanılan yabancı kaynaklı yatırımlardan ya da saygıdeğer büyüklerden maddi destek alabilirsiniz. Elinizdeki parayı büyütebilirsiniz. Yinede risklerden kaçınmalısınız. Cinsel potansiyeliniz artıyor, tutkulu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Keyif verici maddeler sağlık problemlerine sebep olabilir. Gezilere katılarak ve spor yaparak hafta sonunda hoşça vakit geçirebilirsiniz.

2012 ocak ilk haftasi ikizler burcu

Evle ilgili daha önce yapamadığınız işleri bitirebilirsiniz. Yeni ve pratik çözümler bulabilirsiniz. Ancak büyük harcama gerektiren mobilya ve elektronik eşyalar için alım işlemini bir süre ertelemelisiniz. Yakın akraba ve çevreniz kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Eşinizin parası ya da ortak kullanılan maddi kaynaklarla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz.

Eğlence hayatına katılabilir ve lüks yerlere gidebilirsiniz. Bu da harcamalarınızın artmasına sebep olabilir. Yakın akraba ve arkadaşlarınızla görüşebilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. İlişkilerde uyumlu davranmanız gerginlikleri önleyebilir. Huzursuzluğunuz hafta sonunda yerini iyimserliğe bırakıyor. İkili ilişkilerde daha atak ve heyecanlı davranabilirsiniz. Seyahatler yapabilir ve sevdiklerinizle beraber vakit geçirebilir çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz

2012 ocak ilk haftasi boga burcu

Mutluluğunuz önem kazanıyor. Yaratıcılık gerektiren konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla özel olarak ilgilenmenizi gerektirecek haberler alabilir, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ayrıca hobilerinizle ilgili olarak gireceğiniz organizasyonlarda karşılaşacağınız kişiler, geleceğinizle ilgili yeni kararlar almanıza sebep olabilir.

Günlük hayattaki sorumluluklarınız artması üzerinizde baskı hissetmenize sebep olabilir. Fakat aldığınız sorumlulukları engellerle karşılaşsanız bile yerine getirebilirsiniz. Bu arada lüks tüketime yönelmeniz ailede huzursuzluklara sebep olabilir. Harcamalarınıza ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Uzak ülkelerden alacağınız haberler yeni fırsatlar ve anlaşmalar getirebilir Geleceğinizi yeni koşullara göre yeniden yapılandırabilirsiniz. İkili ilişkilerde tutkular duyguların önüne geçebilir.

2012 Ocak ilk haftasi koc burcu

Günlük hayatınızda yarım kalmış, tamamlanmayı uzun süredir bekleyen işlerinizi sonuçlandırabileceğiniz bir hafta. Kariyerinizle ilgili konularda üstünüz konumundaki kişilerle tartışmamalı ve fikirlerinizi başkaları ile paylaşmamalısınız. Artan sorumluluklarınız üstünüzden baskı yaratabilir. Sağlığınız olumsuz yönde etkilenebilir.

Mide ve bağırsaklarınıza dikkat etmelisiniz. Hem özel hem de iş ilişkilerinizde uyumu korumalısınız neyse ki sabırlı tutumunuzla bunu başarabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan fazla bir şey beklememelisiniz aksi takdirde beklentilerinizle ilgili yanılgılar yaşayabilirsiniz.

Başkaları kaynaklı ortak kullanımlı paralarda veya eşin parası ile ilgili fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Kendinizi bu yüzden huzursuz hissedebilirsiniz. Mücadele etmeniz gerekebilir. Bu konu ile ilgili beklenmedik durum değiştirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

2012 ocak balık burcu

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi sosyal çevrenizde arkadaş grubunuzda sizi etkileyecek. 15 Ocak tarihindeki Güneş tutulması ile birlikte içinizde uyanan isyan duygusuyla, çevrenizi değiştirmek isteyebilir, yeni başlangıçlar yapabilir veya yeni umutlar besleyebilirsiniz.

Merkür’ün de geri hareketiyle yapacağınız organizasyonlarda ve dahil olduğunuz gruplarda biraz gerginlik yaşayabilir, maddi sıkıntılarınız nedeniyle sosyal hayatınızda kısıtlanma hissedebilirsiniz. Bu tutulmayla birlikte kendinizi yeniden organize etmek ve yeni başlangıçlar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve yeni girişimleriniz konusunda 15 Ocak sonrasını beklemeniz daha yerinde olacaktır.

2012 ocak kova

Ocak ayı boyunca Oğlak burcundaki gezegen dizilimi kontrol edemediğiniz bir alanda, ruhsal boyutta sizi etkileyecek. 15 Ocak’taki Güneş Tutulması’nın da bu etkileri biraz daha pekiştireceğini söyleyebiliriz. Olaylara bakış şekliniz, hayatı algılama biçiminiz bu dönemde yaşayacağınız olaylarla birlikte değişebilir. Ya da yurtdışı bağlantılı işlerinizde beklemediğiniz ve kontrol edemediğiniz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Aynı dönemde geri giden Merkür biraz daha içselleşmenize sebep olacak. Bu baskı sizde depresyon hissi uyandırsa da saygın kişilerin desteği ile birçok fırsatlara da açık olacaksınız. 15 Ocak sonrası Güneş tutulmasıyla birlikte Merkür ileri hareketine başlayacak. Bu tarihten sonra kendinizi biraz daha rahat hissedeceksiniz.
  BEĞEN :
 
 
1 Kişi Beğenmiş, Beğenmeyen Olmamış.
Yazıcıdan Çıkartın Word Olarak Kaydedin E-Mail Olarak Gönderin
 




Bu Konuya Henüz Yorum Yapılmamış.

İlk Yorumlayan Siz Olabilirsiniz.

2012 Burç Yorumları kova terazi yay boğa ... 2012 İçin Özel Burç Yorumları
 
  Ana Sayfa   Soru Gönder   Sitene Ekle   Msn İndir   Msn Sohbet   Diğer Bölümler   Sahne Resimleri   Kategoriler   En İyiler
  Gizlilik Politikası           Google Gadget           Sitemap           RSS Bülteni           Webmaster           Google+           Kullanım Koşulları           msn indir
Copyright 2009 - 2011 ©    Türkiyenin En Büyük ve En Güçlü Messenger Web Sitesi    Livemsntr.com ™    Tüm Hakları Saklıdır.

Sitedeki Dosya ve Bilgileri Kontrolden Geçiriniz. Oluşacak Sorunlardan Livemsntr.com Sorumlu Değildir. Sitemiz Msn indir , Msn Yükle , Msn Download Aramalarında Öncülük Etmektedir.